home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ορατότης μηδέν – Τροχαίο στην Πουλλακίδα προκαλεί αναστάτωση

Ένα μαύρο αυτοκίνητο που ερχόταν από Αγία Τριάδα στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες συγκρούστηκε με άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν από Αθήνα με μικρή ταχύτητα
Τροχαίο Πουλλακίδα δρόμος αρχαιοτήτων Αργολίδας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 10 Απριλίου στην Πουλλακίδα του Δήμου Ναυπλιέων, σε διασταύρωση του δρόμου Αρχαιοτήτων Αργολίδας, όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο που ερχόταν από Αγία Τριάδα στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες συγκρούστηκε με άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν από Αθήνα με μικρή ταχύτητα.

Από το τροχαίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα δύο αυτοκίνητα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου κούτσαινε, χωρίς ωστόσο να έδειχνε να πονάει.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας με δύο αστυνομικούς για να καταγράψει το περιστατικό και να επιληφθεί της κυκλοφορίας στο σημείο μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από την οδική βοήθεια που είχε κληθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρία, ακούστηκε σαν να σκάει φιάλη υγραερίου,

Στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται συχνά πυκνά ατυχήματα, καθώς δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα γι’ αυτούς που εισέρχονται από τη διασταύρωση στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, είναι επιτακτική ανάγκη να φτιαχτεί κόμβος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis