home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επιδείνωση του καιρού: Πότε θα επηρεαστεί η Πελοπόννησος

Σύντομη μεταβολή του καιρού θα έχουμε σήμερα  Κυριακή από το μεσημέρι, με αυξημένες βροχές, αλλά και ενισχυμένους ανέμους
vroxi

Σύντομη μεταβολή του καιρού θα έχουμε σήμερα  Κυριακή από το μεσημέρι, με αυξημένες βροχές, αλλά και ενισχυμένους ανέμους 7-8 μποφόρ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα και την πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

«Από το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε βροχές στην Μακεδονία, στη Θράκη, στην ανατολική Στερεά, στις Σποράδες, στην Αττικοβοιωτία, αλλά και στην Πελοπόννησο», δήλωσε o Κλέαρχος Μαρουσάκης και συνέχισε: «Μεταξύ άλλων θα έχουμε ενισχυμένους ανέμους, βοριάδες 7-8 μποφόρ, ένα φαινόμενο που θα φέρει και πτώση της θερμοκρασίας. Αυτή η αλλαγή του καιρού θα είναι σύντομη, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας ο καιρός θα βελτιωθεί ξανά. Ο καλός καιρός θα κρατήσει μέχρι τις 13 Απριλίου».

Ο καιρός τη Δευτέρα 8 Απριλίου

Στην Κρήτη και πιθανώς στα νοτιότερα νησιά των Δωδεκανήσων νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 22 με 24 και στο Αιγαίο τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη 9 Απριλίου

Στην Κρήτη και πιθανώς στα νοτιότερα νησιά των Δωδεκανήσων νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους μέχρι το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ηπειρωτικά.

Ο καιρός την Τετάρτη 10 Απριλίου

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 και το μεσημέρι-απόγευμα δυτικοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πιθανώς τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ο καιρός την Πέμπτη 11 Απριλίου

Γενικά αίθριος καιρός. Σταδιακά στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis