home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ζητείται ανθρωπιά στο Άργος: Άπορη παραμένει άθαφτη εδώ και μέρες

«Δεν έχουμε λεφτά» είπε ο Δήμος στο Γραφείο Τελετών – Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της την Τρίτη, παραμένει σε ψυγείο του νοσοκομείου
Ψυγείο νεκρός

Άθαφτη παραμένει μία άπορη γυναίκα περίπου 55 ετών η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Άργος, την Δευτέρα 1 Απριλίου. Το Γραφείο Τελετών απευθύνθηκε στον Δήμο για να καλύψει τα έξοδα αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση με αποτέλεσμα η πεθαμένη να παραμένει στο ψυγείο του νοσοκομείου Άργους, περιμένοντας να ταφεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εντόπισε την άτυχη γυναίκα στο σπίτι όπου διέμενε, όντας ήδη νεκρή για περίπου 10 ημέρες.

Αφού αρχικά υποβλήθηκε σε νεκροψία – νεκροτομή, στη συνέχεια οδηγήθηκε σε γραφείο τελετών προκειμένου να δρομολογηθεί η ταφή της.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το γραφείο τελετών, προκειμένου να κηδευτεί η άπορη γυναίκα απευθύνθηκαν στον Δήμο Άργους – Μυκηνών και πήραν την απάντηση πως δεν έχουν λεφτά. Παράλληλα ο Δήμος τους παρέπεμψε στην Κοινωνική Πρόνοια, από την οποία εισέπραξαν την ίδια απάντηση.

Η δημοτική υπηρεσία τους παρέπεμψε στο Νοσοκομείο Άργους. Εκεί το προσωπικό φρόντισε ώστε η νεκρή να μπει σε ψυγείο στο οποίο και παραμένει μέχρι σήμερα.

Ζητείται ανθρωπιά από τις αρμόδιες αρχές καθώς κανένας από τους συγγενείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καλύψει τα έξοδα της κηδείας. Τα στοιχεία του γραφείου τελετών είναι στη διάθεση του anagnostis.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ήδη έχουν βρεθεί άτομα από την οικογένεια και είναι σε αναμονή από την αστυνομία για να μπορέσουν να προβούν στην κηδεία. Το θέμα είναι διαδικαστικό και όχι οικονομικό. Ευτυχώς υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis