home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τραγικός θάνατος και σοβαρός τραυματισμός σε εργατικό δυστύχημα στο Άργος

Δύο άνδρες έπεσαν από σκαλωσιά ενώ εκτελούσαν εργασίες, με τραγικές συνέπειες
Εργάτες

Ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει το Άργος, καθώς ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου.

Το εργατικό δυστύχημα συνέβη στις 8:40, όταν οι δύο άνδρες Αιγυπτιακής καταγωγής έπεσαν από ύψος κατά την εκτέλεση εργασιών σε σκαλωσιά επί της οδού Περσέως.

πολυκατοικία

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα με το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο πλησιέστερο εφημερεύων Νοσοκομείο και από εκεί κρίθηκε από τους γιατρούς πως χρήζει διακομιδής σε νοσοκομείο των Αθηνών.

unbenannt

Η αιτία της πτώσης παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστη. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν φέρεται να υποχώρησε η σκαλωσιά και οι δύο άνδρες να βρέθηκαν στο κενό. Ο ένας εξ αυτών προσγειώθηκε κατ ευθείαν στον δρόμο, ενώ ο δεύτερος, ο βαριά τραυματισμένος, φέρεται να πιάστηκε από το προστατευτικό δίχτυ το οποίο μετρίασε την πτώση του στον δρόμο. Έρευνα για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Άργους.

σημείο πρόσκρουσης 1
σημείο πρόσκρουσης 2

Η ασφάλεια στον εργασιακό χώρο αποτελεί πρωτεύοντα προβληματισμό για την τοπική κοινότητα, καθώς παρόμοια ατυχήματα επισημαίνουν την ανάγκη για ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και πρόληψης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis