home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοβαρότατο το πρόβλημα με τα κουνούπια στον Δήμο Άργους – Μυκηνών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Άργους – Μυκηνών καλεί την περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου να προχωρήσει κατεπειγόντως σε ψεκασμούς ενάντια στα κουνούπια αλλά και τον Δήμο Άργους να ενεργοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση για την προστασία της υγείας των δημοτών.
Πρώτο κρούσμα στην Ευρώπη στην Αργολίδα

Σοβαρότατο είναι το πρόβλημα των κουνουπιών που εμφανίστηκαν σε πολλές περιοχές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Άργους – Μυκηνών.

Όπως αναφέρει, “πρόκειται για την εμφάνιση, μέρα και νύχτα, μεγάλου πληθυσμού κουνουπιών τα οποία είναι επικίνδυνα για την υγεία του λαού, αφού μπορεί να μεταφέρουν διάφορες ασθένειες από διάφορες εστίες μόλυνσης που έχουν διαμορφωθεί. Μπορούν να γίνουν φορείς μετάδοσης ιών και παρασίτων (ελονοσία, ο ιός του Νείλου, Δάγκειος πυρετός κ.α.). Σε αρκετές περιοχές που υπάρχουν λιμνάζοντα νερά οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση.

Καλούμε την περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου να προχωρήσει κατεπειγόντως σε ψεκασμούς ενάντια στα κουνούπια.

Καλούμε το Δήμο Άργους να ενεργοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση για την προστασία της υγείας των δημοτών.

Να πάρουν τώρα τα εντομοκτόνα, να οργανώσουν συνεργεία κουνουποκτονίας, να δράσουν άμεσα, γιατί αν είναι τώρα δύσκολη η κατάσταση με τα κουνούπια, θα γίνει αφόρητη τους επόμενους μήνες”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis