home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Νέο mega τουριστικό project σε έκταση 1.220 στρεμμάτων στο Σαλάντι

Μια εναλλακτική προσέγγιση τουρισμού με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την αειφορία υπόσχονται Καλλιτσάντσης και Σαραντόπουλος
Ερμιονίδα

Το πρότζεκτ της ΜΕΛΦΑ ΕΠΕ για το δημιουργικό θέρετρο στην Ακτή Costa Bianca της Αργολίδας προχωρά με γοργούς ρυθμούς προς την επόμενη φάση. Αναμένεται η έγκριση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (η προέγκρισή του έγινε χθες), ενώ οι στόχοι της εταιρείας διακρίνονται για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση του φιλοδασικού πνεύματος.

Το mega τουριστικό project αποτελεί κοινή πρωτοβουλία των κ. Αναστάσιου Καλλιτσάντση και Κωνσταντίνου Σαραντόπουλου, από τους κλάδους των κατασκευών και της αλευροβιομηχανίας αντίστοιχα, οι οποίοι δεσμεύονται για μια εναλλακτική προσέγγιση τουρισμού με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την αειφορία.

Το σχέδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία ολοκληρωμένου τουριστικού κέντρου σε έκταση 1.220 στρεμμάτων στο Σαλάντι της τοπικής Κοινότητας Διδύμων, στην Ερμιονίδα, με προνομιακή τοποθεσία στην εν λόγω ακτή.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και τις φυσικές πόρους της περιοχής, η ΜΕΛΦΑ ΕΠΕ προβλέπει περιορισμούς στην δόμηση και επιδιώκει την εφαρμογή πρακτικών φιλοδασικής διαχείρισης.

Μεταξύ των στόχων της εταιρείας είναι η προαγωγή του φιλοδασικού πνεύματος, η προστασία της χλωρίδας και της πανίδας, καθώς και η προσφορά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τη διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Το πρότζεκτ αναμένεται να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού με τη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων και την προσφορά νέων ανέσεων στους επισκέπτες.

Με επιχειρηματικό πνεύμα και φιλοδασική δέσμευση, η ΜΕΛΦΑ ΕΠΕ αναδεικνύει ένα πρότυπο οικολογικά αειφόρου τουρισμού που αποδεικνύει ότι η ανάπτυξη μπορεί να είναι συμβατή με τη φύση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis