Αργολίδα: Τέλος οι λακκούβες στο δρόμο Νέο Ηραίο – Πρόσυμνη – Λίμνες

Παραδόθηκε προς χρήση το αναβαθμισμένο οδικό τμήμα που συνδέει το Νέο Ηραίο με την Πρόσυμνη και τις Λίμνες. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έκλεισε τις πληγές ενός επαρχιακού δικτύου που ταλαιπωρούσε καθημερινά κατοίκους και αγρότες.
Οδοστρωτήρας BOMAG σε εργασίες ασφαλτόστρωσης σto δρόμο Νέο Ηραίο – Προσύμνη – Λίμνες
Το ανανεωμένο οδόστρωμα στο τμήμα Νέο Ηραίο – Πρόσυμνη – Λίμνες παραδόθηκε στην κυκλοφορία, αλλάζοντας τα δεδομένα οδικής ασφάλειας στην περιοχή.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στο οδικό τμήμα Νέο Ηραίο – Πρόσυμνη – Λίμνες στην Αργολίδα, παραδίδοντας στους κατοίκους έναν ασφαλέστερο δρόμο. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, αντιμετώπισε δραστικά τις φθορές και τις κακοτεχνίες που δυσκόλευαν τις μετακινήσεις.

Νέα άσφαλτος και ενίσχυση της οδικής ασφάλειας

Οι παρεμβάσεις των τεχνικών συνεργείων επικεντρώθηκαν στην πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος, το οποίο παρουσίαζε έντονα προβλήματα λόγω παλαιότητας και βαριάς χρήσης από αγροτικά οχήματα. Η εργολαβία κάλυψε τις ανάγκες ασφαλτόστρωσης, ενώ παράλληλα έγιναν οι απαραίτητες συμπληρωματικές εργασίες για τη σωστή απορροή των όμβριων υδάτων.

Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου τμήματος ανακουφίζει άμεσα την καθημερινότητα των οδηγών που κινούνται μεταξύ των συγκεκριμένων κοινοτήτων. Οι κάτοικοι στο Νέο Ηραίο, την Πρόσυμνη και τις Λίμνες αποκτούν πλέον μια σύγχρονη και απρόσκοπτη σύνδεση, γεγονός που διευκολύνει και τη διακίνηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Διαφήμιση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση σε έναν οδικό άξονα με αυξημένη καθημερινή κυκλοφορία, που εξυπηρετεί κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρήσεις της περιοχής. Η ολοκλήρωση του έργου ενισχύει την οδική ασφάλεια και αναβαθμίζει την ποιότητα των μετακινήσεων».

Στοχευμένες παρεμβάσεις στο επαρχιακό δίκτυο

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρηματοδότησε το έργο με 300.000 ευρώ, εστιάζοντας στην ουσιαστική αναβάθμιση της ασφάλειας και όχι σε πρόχειρα μπαλώματα. Οι τεχνικές υπηρεσίες επέβλεψαν την πορεία των εργασιών, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προδιαγραφές.

Διαφήμιση

Το οδικό δίκτυο της Αργολίδας δέχεται καθημερινά μεγάλο φόρτο. Η οριστική διευθέτηση των εκκρεμοτήτων στο τμήμα Νέο Ηραίο – Πρόσυμνη – Λίμνες κλείνει ένα μέτωπο που παρέμενε ανοιχτό για καιρό, βελτιώνοντας τις υποδομές της περιοχής.

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis