home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε κολώνα

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε πρώτα με δέντρο και στη συνέχεια με κολώνα της ΔΕΗ.
Αυτοκίνητο τροχαίο

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα εκτυλίχθηκε στην Αργολίδα, καθώς λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στον επαρχιακό δρόμο από Κάντια προς Καρναζέικα, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, καταλήγοντας με σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, η πιθανή αιτία του ατυχήματος φέρεται να είναι η ολισθηρότητα του δρόμου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να συγκρουστεί πρώτα με δέντρο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν συνεργεία της ΔΕΗ για την αποκατάσταση των ζημιών στην κολώνα, ενώ επίσης κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Τροχαίας Ναυπλίου για την παροχή βοήθειας και τη διερεύνηση των ακριβών αιτιών του ατυχήματος.

Αγνωστη είναι η κατάσταση της υγείας του οδηγού, αλλά και η ύπαρξη άλλων επιβαινόντων στο όχημα.

Οι αρχές προειδοποιούν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των καιρικών συνθηκών που ενδέχεται να επιφέρουν ολισθηρότητα στον δρόμο, καθώς και να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας προκειμένου να αποφεύγονται παρόμοια ατυχήματα. Το καλό είναι πως από αύριο προβλέπεται βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια, πράγμα θετικό για τους επισκέπτες του τριημέρου της 25ης Μαρτίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis