home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τα «γαλλικά» του Κούγια στην Κόρινθο και η απάντηση του Παναργειακού

«Έβρισα τρεις αλήτες» λέει ο Κούγιας – Πώς σχολιάζει το περιστατικό ο Παναργειακός
Παναργειακός

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει το βίντεο με τα «γαλλικά» του παραιτηθέντος προέδρου του ΠΑΣ Κόρινθος Αλέξη Κούγια κατά μελών της διοίκησης του Παναργειακού και ενός υψηλόβαθμου αστυνομικού, λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού ντέρμπι κορυφής στην Κόρινθο.

Σήμερα το μεσημέρι ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε νέα γραπτή δήλωση, στην οποία χαρακτηρίζει ως «αλήτες» αυτούς με τους οποίους ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση. Η απάντηση του Παναργειακού ήταν άμεση.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Όπως αναφέρει σε νεότερη τοποθέτησή του ο Αλέξης Κούγιας:

«Αργά το βράδυ μου απέστειλαν τα βίντεο από το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχα απέναντι σε 3 αλήτες που εκ των υστέρων έμαθα ότι ήταν σύμβουλοι του Παναργειακού, οι οποίοι συνοδεύονταν από έναν μπράβο και το βίντεο για την λεκτική μου αντιπαράθεση με τον διοικητή της αστυνομίας Κορίνθου.

Αυτοί οι αλήτες που ανέβασαν τα βίντεο με πρώτο κ καλύτερο το μεγαλύτερο λαμόγιο και εκβιαστή της ελληνικής δημοσιογραφίας τον Τριανταφυλλόπουλο αλλά και το άλλο λαμόγιο και εκβιαστή – που τον έχει για τα θελήματα του ο Μελισσανίδης – φαίνεται ότι όταν σου βρίζουν τη μάνα που σε έφερε στη ζωή θα πρέπει κατά αυτούς να γυρίζεις την πλάτη και να λες και ευχαριστώ!

Για αυτό στη ζωή τους είναι έτσι ξεφτιλισμένοι και στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην κοινωνία που τους βλέπει, τους διαβάζει, τους ακούει και φτύνει!

Το δικό μου σύστημα αξιών όταν μου βρίσεις τη μάνα, αν δε μου ζητήσεις αμέσως συγγνώμη, δεν υπάρχουν όρια για το πώς θα αντιδράσω γιατί στη μάνα μας και τον πατέρα μας οφείλουμε τα πάντα και όποιος δυσφημίσει τη μνήμη τους θα πρέπει να πληρώσει!

Όσον αφορά το επεισόδιο με τον διοικητή της αστυνομίας Κορίνθου όπως προκύπτει και από το βίντεο οφείλεται στο ότι δεν συνέλαβε αυτόν τον μπράβο που είχαν αυτά τα 3 καθάρματα που έβρισαν την μάνα μου μαζί τους.

Ο ένας μάλιστα από αυτούς – όπως έμαθα εκ των υστέρων – είναι ο Τσόδρας, ο πιο στενός συνεργάτης του Μητρόπουλου την εποχή της παράγκας.

Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι εγώ δεν μεγάλωσα στο κολέγιο του Ήτον αλλά στην Πετρούπολη και μέσα στα γήπεδα και ότι υπάρχει ο Αλέξης Κούγιας των δικαστηρίων που διδάσκει γνώση και ήθος και κύρος και ο Αλέξης Κούγιας των γηπέδων που δε φοβάται να τα βάλει με την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση και τον λαθρέμπορο τον χρηματοδότη της.

Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια!»

Η ανακοίνωση του Παναργειακού

Όπως αναφέρει στην απάντησή της η διοίκηση του Παναργειακού:

«Κύριοι, επιτέλους και η υπομονή έχει τα όριά της!!!

Από χθές βρίζει αισχρά το πρόεδρο της ομάδας μας, τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας , το προπονητή μας, τις οικογένειές μας, απειλεί ότι δεν θα φύγουμε ζωντανοί από το γήπεδο, απειλεί αστυνομικούς ότι θα τους μεταθέσει στα χωριά τους.

Σήμερα διαβάσαμε σε συνέντευξη του ότι δήθεν ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας του βρίσαμε την μητέρα του και για αυτό το λόγο εξαγριώθηκε και επιτέθηκε λεκτικά και σε εμάς και στον Αστυνομικό Διευθυντή Κορίνθου.

Ποιος τα κάνει όλα αυτά;

Ο διαπρεπέστερος Έλληνας ποινικολόγος, πρώην πλέον πρόεδρος του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και παραμένων μονάχα (εώς πότε άραγε;) αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Αλέξιος Κούγιας.

Βέβαια εμάς δεν μας κάνει καμία εντύπωση η συμπεριφορά αυτή καθόσον ο συγκεκριμένος κύριος είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα για τα κατά καιρούς show που έχει δώσει και τα πυροτεχνήματα που έχει εκτοξεύσει. Ακόμα και στενοί του συνεργάτες στην ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ καταφέρθηκαν εναντίον του αφήνοντας αιχμές και υπονοούμενα για αυτόν.

Επειδή θα πρέπει να λάμψει η αλήθεια και προς διευκόλυνση του έργου της αθλητικής δικαιοσύνης και όλων των αρμόδιων αρχών του ποδοσφαίρου στη χώρας μας παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis