home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΔΕΥΑΝ: Ξεκίνησε η αντικατάσταση των παλιών υδρομετρητών σε Μιδέα, Ασίνη και Νέα Τίρυνθα

Αντικατάσταση με νέους ψηφιακούς υδρομετρητές οι οποίοι εγκαθίστανται εκτός των ιδιοκτησιών σε κατάλληλο φρεάτιο με έξοδα της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.
ΔΕΥΑΝ

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια εκτέλεσης της σύμβασης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ», έχει ήδη ξεκινήσει η αντικατάσταση των παλιών υδρομετρητών των Δ.Ε. Μιδέας, Ασίνης και Ν. Τίρυνθας με νέους ψηφιακούς υδρομετρητές οι οποίοι εγκαθίστανται εκτός των ιδιοκτησιών σε κατάλληλο φρεάτιο με έξοδα της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Οι παλιοί υδρομετρητές συλλέγονται από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. και αποθηκεύονται προσωρινά στις εγκαταστάσεις της αποθήκης της. Εν συνεχεία οι παλιοί υδρομετρητές θα προωθηθούν για ανακύκλωση.

Αν κάποιος δημότης επιθυμεί να κρατήσει το παλιό του υδρόμετρο μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΔΕΥΑΝ και κατόπιν αιτήσεώς του, να παραλάβει το (παλιό) υδρόμετρο εντός δύο μηνών.

Επιπλέον οι ιδιοκτήτες ακινήτων όπου ο υδρομετρητής ευρίσκεται εντός της ιδιοκτησίας τους, θα πρέπει να μεριμνήσουν ιδίοις εξόδοις να μετακινήσουν αυτόν εκτός της ιδιοκτησίας τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis