home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σειρά επιθέσεων από αδέσποτα σκυλιά αναστατώνουν Ναύπλιο και Άργος

Τρεις επιθέσεις στην περιοχή του Ναυπλίου μέσα σε μια μέρα – Τραυματισμοί και ανάγκη για κατάλληλα μέτρα – Περιστατικό και στο κέντρο του Άργους
Αδέσποτα

Τρείς ακόμα επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά εκτυλίχθηκαν στην περιοχή του Ναυπλίου το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου, προκαλώντας μάλιστα και τραυματισμούς στους παθόντες.

Το πρώτο περιστατικό είχε ως θύμα έναν άνδρα που επέβαινε σε μηχανάκι και δέχθηκε επίθεση στη συνοικία της Πρόνοιας, στο Ναύπλιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Τα δύο άλλα περιστατικά σημειώθηκαν στην περιοχή των Δικαστηρίων, στο κέντρο της πόλης, αλλά και σε ένα χωριό του Δήμου Ναυπλιέων, με δύο ακόμα άτομα να δέχονται επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά.

Διαχρονικό πρόβλημα ο έλεγχος των αδέσποτων

Η επανεμφάνιση τέτοιων επιθέσεων από αδέσποτα σκυλιά έχει αναστατώσει την τοπική κοινότητα και έχει οδηγήσει σε αυξημένη ανησυχία για την ασφάλεια των κατοίκων.

Οι τοπικές αρχές καλούνται να εντείνουν τις προσπάθειες για τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων και την αντιμετώπιση του διαχρονικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Συνολικά, η ανάγκη για αποτελεσματικές δράσεις και προληπτικά μέτρα είναι επιτακτική προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ευημερία των κατοίκων του Ναυπλίου από παρόμοιες επιθέσεις στο μέλλον.

Επιθέσεις και στο Άργος

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η περιοχή του Άργους.

Αντίστοιχη επίθεση σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 4 Μαρτίου στο Άργος, όταν αγέλη αδέσποτων σκυλιών επιτέθηκε σε ένα νεαρό κορίτσι, σε κεντρικό δρόμο της πόλης, δαγκώνοντάς το. Η επέμβαση διερχόμενων πολιτών απέτρεψε τα χειρότερα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis