home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αξιοποιώντας το ταλέντο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

«Το δημογραφικό αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα για την Περιφέρειά μας και η αντιμετώπισή του κρίσιμο στοίχημα για μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
ptoxos talenta

«Το δημογραφικό αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα για την Περιφέρειά μας και η αντιμετώπισή του κρίσιμο στοίχημα για μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός σε ειδική εκδήλωση όπου εξετάστηκαν τρόποι αξιοποίησης του ταλέντου που υπάρχει στης Περιφέρεια Πελοποννήσου, και όχι μόνο. Και βέβαια συζητήθηκε το πως αυτά τα ταλέντα θα μείνουν για να εργαστούν και να προσφέρουν στον τόπο τους.

Ο Δημήτρης Πτωχός, αναφερόμενος στο εν λόγω θέμα, επισημαίνει τα εξής:

«Εργαζόμαστε εντατικά και δημιουργούμε ένα πυκνό πλέγμα δράσεων σε συνεργασία με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς.

Έτσι, για πρώτη φορά, φιλοξενήσαμε στην Πελοπόννησο το πρόγραμμα «Αξιοποιώντας το ταλέντο στις Περιφέρειες της Ευρώπης».

Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στοχεύουμε να εντοπίσουμε τα ταλέντα, να αναπτυχθούν και να τα πείσουμε να μείνουν και να εργαστούν στην περιοχή μας.

Το υψηλού επιπέδου παραγωγικό δυναμικό πρέπει να μείνει στο τόπο μας.

Το προσεχές διάστημα, θα συνδυάσουμε όλες αυτές τις δράσεις, με αντίστοιχες των υπουργείων και της Πολιτείας προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός που θα οδηγήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis