home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από νωρίς ξεκινάει η τσίκνα και το γλέντι στον Δήμο Ναυπλιέων

Τσικνίσματα, djs, μουσική, χορό φωτιές και πολύ… κέφι
Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη στην Αργολίδα

Από νωρίς ξεκινάει η τσίκνα και το γλέντι σήμερα Τσικνοπέμπτη, 7 Μαρτίου, στον Δήμο Ναυπλιέων, με djs, μουσική, χορό φωτιές και πολύ… κέφι!

Στο κέντρο του Τολού στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο γλέντι με dj, μουσική και τσικνίσματα, αλλά και στην πόλη του Ναυπλίου από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα στις οδούς Άργους και Αιγίου θα παίζει ζωντανή μουσική και πάρα πολλά τσικνίσματα.

Εκδηλώσεις έχουν διοργανωθεί και σε χωριά του Δήμου Ναυπλιέων, ενώ στις 19:30 η Πρόνοια θα ξαναζήσει το παραδοσιακό γλέντι της Τσικνοπέμπτης όπως παλιά, δηλαδή θα έχουμε ένα προνοιώτικο ξεφάντωμα.

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τσικνοπέμπτης:

  • Τολό, ώρα 12:00

Ο Δήμος Ναυπλιέων, η Δημοτική Κοινότητα Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τολού και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικο γλέντι στο κέντρο του Τολού με dj, μουσική και τσικνίσματα.

  • Ναύπλιο

Από ώρα 13:00 έως 18:00

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης ¨Το Ανάπλι¨ διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι Τσικνοπέμπτης με ζωντανή μουσική και τσικνίσματα στις οδούς Άργους και Αιγίου.

  • Νέα Τίρυνθα, ώρα 17:00

Η Δημοτική Κοινότητα , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας πραγματοποιούν παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές, μουσική, dj και πολύ… πολύ κέφι!

  • Αγία Παρασκευή – Τσέλο, ώρα 17:30

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής – Τσέλο διοργανώνει αποκριάτικο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές, μουσική, χορό και πολύ κέφι!

  • Ασίνη, ώρα 18:00

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης πραγματοποιεί στην Κόντρα – Άγιος Τρύφωνας βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς, μουσική, χορό και …αερόστατα!

  • Συνοικία ΠΡΟΝΟΙΑ

Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως ,ώρα 19:30

Φέτος η Πρόνοια θα ξαναζήσει το παραδοσιακό γλέντι της Τσικνοπέμπτης όπως παλιά, δηλαδή θα έχουμε ένα προνοιώτικο ξεφάντωμα.

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνεργάζεται με τους πιο ειδικούς στη χαρά… τα παιδιά της πόλης που θα αναλάβουν να γεμίσουν με κέφι και γιορτινή διάθεση την αγαπημένη γειτονιά του Ναυπλίου.

· Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου αναλαμβάνουν δράση στην πλατεία του σχολείου τους.

· Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Αργολίδας έρχονται να χαρίσουν τη δική τους πινελιά στη δράση.

· Τα Μουσικά Σχολεία της Αργολίδας, της Καστοριάς και της Δράμας συνεργάζονται για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, τραγούδι, παράδοση, κέφι και χαμόγελα πολλά.

  • Πουλακίδα, ώρα 20:00

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας πραγματοποιεί , στην κεντρική πλατεία του χωριού, βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς, μουσική και χορό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis