home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Run Greece: Το Ναύπλιο αναλαμβάνει δράση στις 21 Απριλίου

Η σειρά αγώνων Run Greece μπαίνει φέτος σε νέα εποχή, με νέες πόλεις στο πρόγραμμα
run greece

Η σειρά αγώνων Run Greece μπαίνει φέτος σε νέα εποχή. Με νέες πόλεις στο πρόγραμμα της, νέο ύφος, μεγαλύτερη δυναμική και νέα αισθητική, η διοργάνωση, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης δρομέων όλων των ηλικιών.

Η πρώτη στάση της σειράς αγώνων είναι το Ηράκλειο στις 7 Απριλίου σε μια πόλη όπου συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες δρομείς. Οι εγγραφές για τη διοργάνωση ανοίγουν σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων το αργότερο έως την Τρίτη 2 Απριλίου 2024. 

Μπείτε στο site για να δηλώσετε συμμετοχή.

Οι τρεις επόμενοι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε νέες πόλεις. Το Ναύπλιο αναλαμβάνει δράση στις 21 Απριλίου, τα Τρίκαλα στις 26 Μαΐου και η πόλη του Πειραιά στις 22 Ιουνίου.

Η αυλαία της σειράς αγώνων θα πέσει στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

run greece

Οι αγώνες διατηρούν τη σταθερή τους σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που είναι βασικός μοχλός της όλης προσπάθειας και φυσικά με την ERGO ασφαλιστική, που θα συνεχίσει να αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης.

Η προσθήκη νέων πόλεων θα δώσει έξτρα κίνητρο στους δρομείς να δοκιμάσουν νέες διαδρομές και να επισκεφθούν νέους προορισμούς.

Το Run Greece 2024 μαζί με το Ηράκλειο και την Αλεξανδρούπολη καλωσορίζουν τα Τρίκαλα, τον Πειραιά και το Ναύπλιο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis