Ο Λουκάς Κούρος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Παναργειακού

Ο Άγγελος Κομπόσης εντάσσεται στο νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Άργους, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την τεχνική ηγεσία του Παναργειακού αναλαμβάνει επίσημα ο Λουκάς Κούρος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση της ομάδας του Άργους προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας, επιλέγοντας ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά τον σύλλογο, έχοντας υπηρετήσει τους «Λύκους» από διάφορα πόστα στο παρελθόν.

Στο πλευρό του νέου προπονητή θα βρίσκεται ο Άγγελος Κομπόσης, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον αυξημένα καθήκοντα στο τεχνικό επιτελείο. Συγκεκριμένα, θα λειτουργεί ως βοηθός προπονητή, ενώ παράλληλα διατηρεί τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, την οποία κατέχει σταθερά από το 2022.

Άγγελος Κομπόσης

Η στελέχωση του τεχνικού τιμ σηματοδοτεί την έναρξη του σχεδιασμού για τον ιστορικό σύλλογο της Αργολίδας, ο οποίος προετοιμάζεται για τις προκλήσεις της επερχόμενης σεζόν, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis