home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρομοκρατημένη η 32χρονη από την επίθεση με σίδερο και χλωρίνη, πήρε τα παιδιά και έφυγε από το Άργος

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές γύρω από τον φριχτό βασανισμό μιας 32χρονης γυναίκας από τον 34χρονο σύζυγό της, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες
seksoualiki kakopoiisi ksylodarmos gynaika

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές γύρω από τον φριχτό βασανισμό μιας 32χρονης γυναίκας από τον 34χρονο σύζυγό της στο Άργος, ο οποίος τη χτύπησε με ατμοσίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 32χρονος προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και σωματική εξάντληση, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

Η γυναίκα κατέρρευσε και τότε ο δράστης, ζήτησε τη βοήθεια φιλικού του προσώπου και μετέφερε τη σύζυγο και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του, στο νοσοκομείο.

Εκεί η γυναίκα περιέγραψε στους γιατρούς τα όσα τραγικά βίωσε και κλήθηκε η αστυνομία.

«Ήταν ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η Ελένη ήταν μια νοικοκυρά ήσυχη. Παλιότερα δούλευε, τώρα μεγάλωνε τα δύο της παιδιά», αναφέρουν γείτονες.

Η ίδια είναι σοκαρισμένη από τα όσα υπέστη και έχει φύγει από το σπίτι μαζί με τα παιδιά, φιλοξενούμενη σε συγγενικό της πρόσωπο, εκτός Άργους.

Ο 34χρονος θύτης που συνελήφθη, έχει ήδη περάσει την πόρτα του εισαγγελέα και αναμένεται αύριο Δευτέρα (3/3/24) να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία, έχοντας μάλιστα φιλοξενηθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης του εξωτερικού.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis