home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σκοτεινά μυστικά και νοσηρό παρελθόν πίσω από τη φρίκη του επεισοδίου στο Άργος

Μπλεγμένος με ναρκωτικά ο άνδρας που χτύπησε τη γυναίκα του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη – Είχε μεγαλώσει μέσα σε ένα βίαιο περιβάλλον
Αστυνομία Άργος

Το Άργος συγκλονίζεται από τον εφιάλτη της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ο 34χρονος σύζυγος συνελήφθη μετά την καταγγελία της 32χρονης συζύγου του. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ένα σκοτεινό παρελθόν και ένα περιβάλλον εμποτισμένο από βία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 34χρονος χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, αφήνοντάς την σοβαρά τραυματισμένη. Ενώ αναμένεται η απολογία του ενώπιον του εισαγγελέα, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης για ιατρική φροντίδα.

Το παρελθόν του κατηγορούμενου προσθέτει νέα διαστάσεις στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία και είχε παραβεί το νόμο σε πολλές περιπτώσεις. Ακόμη, αποκαλύπτεται ότι είχε υποβληθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Μόλις επέστρεψε, γνωρίστηκε με την 32χρονη, η οποία κατάγεται από την Κορινθία, και αφού παντρεύτηκαν μετακόμισαν στο σπίτι του, στην Αργολίδα.

Πηγές από το συγγενικό του περιβάλλον αποκαλύπτουν ότι συνέχισε τη χρήση ναρκωτικών, προκαλώντας αναστάτωση στον κοινωνικό του κύκλο και τους χώρους εργασίας του.

Ενώ αποκαλύπτονται τα σκοτεινά μυστικά του κατηγορούμενου, φωτίζεται επίσης ένα νοσηρό περιβάλλον οικογενειακής βίας. Η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, φέρεται να ήταν θύμα άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

Αναζητούνται απαντήσεις σχετικά με το πώς ένα τέτοιο δράμα μπορούσε να εκτυλιχθεί στην καρδιά μιας οικογένειας. Οι αρχές προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης ενώ αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις όσο αφορά το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis