home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παρούσα στην ΚΕΔΕ η Πελοπόννησος – Τι δήλωσε ο Μαλτέζος για τη συμμετοχή του

Ένας δήμαρχος και ένας δημοτικός σύμβουλος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκλέχθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ
maltezos kede

Ένας δήμαρχος και ένας δημοτικός σύμβουλος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκλέχθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, κατά την προχθεσινή εκλογική διαδικασία. Ο λόγος για τον δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη και τον Δημήτρη Καφαντάρη, πρώην δημάρχου Πύλου – Νέστορος, από τη Μεσσηνία.

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Δ. Καφαντάρης αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στην κατηγορία των δημοτικών συμβούλων και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει στο πόστο που κατείχε.

Νέες γνωριμίες για Μαλτέζο

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος που ήταν μεταξύ των υποψηφίων της νικήτριας παράταξης, δήλωσε:

«Το διήμερο που μας πέρασε είχε πολύ ενδιαφέρον αυτοδιοικητικά αφού Δήμαρχοι απ’ όλη την Ελλάδα συγκεντρωθήκαμε στην Αθήνα για να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Ως νεοεκλεγμένος Δήμαρχος, έλαβα και εγώ για πρώτη φορά συμμετοχή σε αυτήν τη διαδικασία, στηριζόμενος από 60 συνάδελφους, τους οποίους και ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη. Πρόεδρος εξελέγη για άλλη μία θητεία ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελόκηπων-Μενεμένης.

Παράλληλα, μέσα από την διαδικασία αυτή, είχα την τιμή και την χαρά να γνωριστώ με σχεδόν όλους τους δημάρχους με τους οποίους μας συνδέουν κοινά προβλήματα που στο εγγύς μέλλον θα κληθούμε μαζί να αντιμετωπίσουμε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis