home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Γαβρήλος στη συνάντηση Κασσελάκη με την εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ

Στόχος η επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
Γαβρήλος σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ

Μια μέρα πριν την μεγάλη γενική απεργία της 28ης Φλεβάρη και μια μέρα με ιδιαίτερο πολιτικό και συναισθηματικό συμβολισμό, λόγω της επετείου του εγκλήματος των Τεμπών, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον Τομεάρχη Εργασίας Γιώργο Γαβρήλο, η τομεάρχης Εσωτερικών Γιώτα Πούλου, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Όπως σημειώθηκε στην συνάντηση, κύριο μέλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων και ειδικά μέσα σε ένα περιβάλλον όπου ο κόσμος της εργασίας ταλανίζεται από μια τεράστια ακρίβεια χωρίς αυξήσεις μισθολογικές, για πολλά χρόνια. Ζητάμε οριζόντια αύξηση των μισθών στο Δημόσιο κατά 10% και την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, όπως είναι και στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως σημειώθηκε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, αύριο θα είμαστε δίπλα στην ΑΔΕΔΥ και όλους τους εργαζόμενους που απεργούν ζητώντας: αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και κράτος δικαίου.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis