home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τουρίστες αψήφησαν τη βροχή και έκαναν βόλτες στην παλιά πόλη

Την ίδια στιγμή δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.
Ναύπλιο βροχή (2)

Η έντονη βροχόπτωση που σάρωσε την περιοχή της Αργολίδας προκάλεσε σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα, αφήνοντας πίσω της κατακερματισμένες κοινότητες, με τους κατοίκους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες. Την ίδια στιγμή τουρίστες αμέριμνοι έκαναν τη βόλτα τους στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, αψηφώντας τη βροχή.

Ποτάμια, ρέματα και διαβάσεις μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Στο Ναύπλιο, φρεάτιο ομβρίων υδάτων δεν κατάφερε να αντέξει στον όγκο του νερού. Στην περιοχή Κούρτη δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ αρκετοί κάτοικοι βρέθηκαν παγιδευμένοι στα σπίτια τους λόγω της υψηλής στάθμης των υδάτων.

Αντιμέτωπες με την κρίση, η Πυροσβεστική και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων επιχείρησαν σε απαντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς κατοίκων που είχαν εγκλωβιστεί.

Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι υπέφεραν από τα νερά της βροχής, οι επισκέπτες της πόλης δεν πτοήθηκαν από τη βροχή και έκαναν τις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης, με μια ομπρέλα στο χέρι.

Ναύπλιο βροχή (3)
Φώτο: Dimitris Bekas
Ναύπλιο βροχή (1)
Φώτο: Dimitris Bekas

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis