home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από τα μεγαλύτερα ύψη βροχής της ημέρας στο Άργος

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που επηρεάζει τη χώρα από το βράδυ της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου.
Ψιχάλες βροχή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που επηρεάζει τη χώρα από το βράδυ της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 25/02 έως τις 08:00 περίπου της Δευτέρας 26/02 βροχές και καταιγίδες με σημαντικά ύψη βροχής έχουν σημειωθεί στα ηπειρωτικά.

Στον πίνακα της Εικόνας 1 παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής με το Ελαφονήσι Χανίων να καταγράφει την υψηλότερη τιμή. Στην πρώτη οκτάδα συγκαταλέγονται οι Μολάοι Λακωνίας, η Σπάρτη, το Γύθειο, το Άργος και η Απιδιά Λακωνίας.

26 megistes

Σε ότι αφορά την εξέλιξη της κακοκαιρίας κατά το υπόλοιπο της Δευτέρας 26/02 αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο καθώς και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Στην Αττική τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχίσουν, θα παρουσιάσουν όμως σημαντική εξασθένηση από το απόγεμα.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση των επεισοδίων βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 3 (Σημαντική).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis