home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το ΕΕΕΕΚ Αργολίδας πρωτοπορεί με τα… «Αποξηραμένα Εσπεριδοειδή Αργολίδας»

Το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αργολίδας δημιούργησε τη δική του επιχείρηση και την παρουσίασε σε έκθεση στην Αθήνα
Αποξηραμένα εσπεριδοειδή Αργολίδας (2)

Το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Αργολίδας δημιούργησε τη δική του επιχείρηση… «Αποξηραμένα Εσπεριδοειδή Αργολίδας». Πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό που λίγα ειδικά σχολεία, αλλά πολλά γενικά το έχουν κάνει.

Στα πλαίσια αυτά το σχολείο συμμετείχε στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση 2024 του Junior Achievement Greece, που θα πραγματοποιήθηκε στο TheMallAthens στις 16 Φεβρουαρίου με την Εικονική Επιχείρηση: «CitrusDriedFruitsofArgolida».

Στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση της Αθήνας συμμετείχαν 57 Εικονικές επιχειρήσεις από Γενικά Γυμνάσια και Λύκεια, ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ, Ε.Ε.Ε.ΕΚ και ΕΝ.Ε.ΓΥ.Λ. από τη Νότια,την Κεντρική Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου.

Στην έκθεση αυτή οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το καινοτόμο προϊόντης Εικονικής Επιχείρησής τους και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με μαθητές από άλλα σχολεία. Από όλα τα περίπτερα πέρασε κριτική επιτροπή και πήρε συνέντευξη από τους μαθητές. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν βραβεία.

Αποξηραμένα εσπεριδοειδή Αργολίδας

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis