home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Füssen: Απόκριες στην πολύχρωμη πόλη της Βαυαρίας – Είναι «τρελοί» αυτοί οι Γερμανοί στις Άλπεις

Με τα τρομπόνια, τα κρουστά και όλα τα όργανα της μπάντας τους μπαίνουν στα εστιατόρια του ιστορικού κέντρου και γίνονται ένα με τους πελάτες
Füssen Γερμανία, Απόκριες

Το ταξίδι στην πολύχρωμη γραφική πόλη της Βαυαρίας, στο πανέμορφο Φύσεν (Füssen), στους πρόποδες των Άλπεων ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Όχι μόνο για την ομορφιά και την καλαισθησία της περιοχής, αλλά και για τον τρόπο που γιορτάζουν οι ντόπιοι τις αποκριές.

Η Νότια Βαυαρία, είναι μια περιοχή που θυμίζει παραμύθι. Και από αυτό το παραμύθι, φαίνεται ότι βγήκαν και οι ντόπιοι καρναβαλιστές, που τριγυρνούν με την μπάντα τους στους δρόμους της μεσαιωνικής αυτής πόλης, ξεσηκώνοντας τους επισκέπτες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Με τα τρομπόνια, τα κρουστά και όλα τα όργανα της μπάντας τους μπαίνουν και στα εστιατόρια του ιστορικού κέντρου του Φούσεν (Füssen) και γίνονται ένα με τους πελάτες. Η συνήθεια είναι παλιά και τα γκαρσόνια τους υποδέχονται με κεράσματα, μέχρι τελικής πτώσεως.

Και η μουσική τους συνεχίζει ακατάπαυστα με παραδοσιακά Γερμανικά τραγούδια… Είναι περίοδος διασκέδασης και ξεφαντώματος, με τις πολύχρωμες μεταμφιέσεις.

Στόχος τους είναι τόσο οι ίδιοι, όσο και οι επισκέπτες των Άλπεων να διασκεδάσουν με αφορμή τις αποκριές, χωρίς έγνοιες και βαριά ατμόσφαιρα.

Η αποκριάτικη βραδιά στο Fussen, την όμορφη αυτή ρομαντική βαυαρική πόλη, με τα παλιά καλοδιατηρημένα κτίρια και τους πεζόδρομους κάτω από τα εκπληκτικά κάστρα Hohenschwangau και Neuschwanstein του Λουδοβίκου του Β΄, μένει αξέχαστη.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis