home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Ναυπλία Ενωμένη»: Με αισιοδοξία για το 2024

Η πρώτη συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «Ναυπλία Ενωμένη» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο «Ναυπλία Ενωμένη»: Με αισιοδοξία για το 2024
Ναυπλία Ενωμένη 3

Η πρώτη συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «Ναυπλία Ενωμένη» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 στον χώρο του ξενοδοχείου Παρκ.

Η ευρύτατη συμμετοχή των μελών της παράταξης ήταν το πρώτο μήνυμα της συγκέντρωσης. Το δεύτερο μήνυμα είναι η απαίτηση η «Ναυπλία Ενωμένη» να συνεχίσει την παρουσία της δυναμικά και συνετά. Να διατυπώνει θέσεις και να μην εμπλακεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή, πολιτική που ήδη τηρείται από τους εκπροσώπους μας τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα τοπικά Συμβούλια.

Ναυπλία Ενωμένη
Ναυπλία Ενωμένη 2

Ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Παπαδημόπουλος, στην εισήγησή του, ενημέρωσε για τις εξελίξεις μέχρι τώρα και διατύπωσε μια στρατηγική σοβαρής αντιπολίτευσης αρχών. Πολλοί ομιλητές έλαβαν τον λόγο και τοποθετήθηκαν τόσο στα τοπικά προβλήματα όσο και στον τρόπο οργάνωσης και δράσης της παράταξης.

Ναυπλία Ενωμένη 1

Όπως αναφέρει η παράταξη, “το συμπέρασμα από την συγκέντρωση είναι: Με ανανέωση και δυναμισμό πάμε μπροστά. Με την ευκαιρία έγινε και η κοπή της παραδοσιακής Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης“.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis