home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ξανά πληρωμή με POS στο κολυμβητήριο Άργους σε λίγες μέρες

Γιατί ανεστάλη προσωρινά ο τρόπος πληρωμής της μηνιαίας συνδρομής με POS
Κολυμβητήριο Άργους

Θέμα χρόνου είναι να επανέλθει το POS στο κολυμβητήριο Άργους, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αρμόδια επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών και τον πρόεδρό της Σωτήρη Δαμάλα.

Προς στιγμήν προκλήθηκαν εύλογα ερωτηματικά σε κάποιους γονείς όταν τους γνωστοποιήθηκε πως αλλάζει ο τρόπος πληρωμής της μηνιαίας συνδρομής και θα πρέπει πλέον να πληρώνουν στο ταμείο του Δήμου στο κέντρο του Άργους ή μέσω e-banking, με τραπεζική κατάθεση. Αυτοί οι τρόποι πληρωμής ήρθαν για να μείνουν, ωστόσο η επιλογή εξόφλησης με POS δεν καταργείται.

Σε λίγες μέρες νέο POS θα πάρει τη θέση του παλιού και έτσι γονείς και αθλητές που επιθυμούν να πληρώσουν με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να το πράξουν όπως και προηγουμένως.

Οι υποχρεωτικές ανακατατάξεις που εκτυλίσσονται στους Δήμους μετά την κατάργηση των νομικών προσώπων φαίνεται πως είναι η αιτία που προσωρινά τέθηκε εκτός λειτουργίας το POS του κολυμβητηρίου.

Στόχος της νέας διοίκησης είναι να διευκολύνει όσους επιλέγουν το μοναδικό κλειστό κολυμβητήριο της Αργολίδας για την άθλησή των ίδιων ή των παιδιών τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis