home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Κίος: Εποικοδομητικές επαφές με φορείς και συλλόγους είχε ο Μαλτέζος

Ποιες συναντήσεις είχε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών
Μαλτέζος Νέα Κίος (1)

Στη Νέα Κίο βρέθηκε χθες ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς και συλλόγους της περιοχής, ιδίως στο κομμάτι της εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα έγινε:

  • Πρώτη επίσημη συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου. Ήταν μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση που έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος της Α’ Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αντώνης Λιόλιος. Έγινε εκτενής αναφορά στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο. Συζητήθηκαν τα θέματα παραβατικότητας και τους τρόπους αντιμετώπισης του, ενώ τα μέλη του Συλλόγου αναφέρθηκαν και σε ζητήματα καθημερινότητας που αφορούν στο σχολείο.
  • Συνάντηση με το προσωπικό του παιδικού σταθμού και του ΚΔΑΠ της περιοχής όπου του εξέφρασαν το πρόβλημα τους, αναφορικά με την μη πληρωμή των δεδουλευμένων τους από τον Σεπτέμβρη του 2023 μέχρι και σήμερα. Ζήτημα που προφανώς έπρεπε να έχει λύσει η προηγούμενη διοίκηση της ΚΕΔΑΜ, σύμφωνα με τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών. Παράλληλα ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου, στο δίκαιο αίτημα τους για την μονιμοποίηση τους, που βρίσκει τον Δήμο θετικό! «Ήδη οι εργαζόμενες από το 2010 εργάζονται υπό καθεστώς ανασφάλειας για τις ίδιες, με συνθήκες κακές», σημειώνει ο κος Μαλτέζος.
  • Συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου της Νέας Κίου, όπου του εξέφρασαν τα προβλήματα τους που αφορούν κυρίως ζητήματα καθαριότητας του κτιρίου καθώς και άμεσης ανάγκης φύλαξης του χώρου.
Μαλτέζος Νέα Κίος (2)

«Παρά τις αντίξοες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουμε, λόγω έλλειψης προϋπολογισμού, έχουμε καταφέρει τουλάχιστον να καλύψουμε τις καθημερινές ανάγκες σε ζητήματα θέρμανσης και αναλώσιμων υλικών», σημειώνει ο Γιάννης Μαλτέζος.

Ωστόσο επισημαίνει: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα σε ότι αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Μαλτέζος Νέα Κίος (3)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis