home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Ξυλοδαρμός 16χρονου έξω από σχολείο – Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι Ρομά

Αναβρασμός στο γυμνάσιο και συλλήψεις γονέων – Ο παθών είχε πάει να υπερασπιστεί συμμαθητή του που δεχόταν επίθεση
Λύκειο Θουρίας

Στην Καλαμάτα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων Ρομά, κατηγορούμενων για ξυλοδαρμό ενός 16χρονου μαθητή. Η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο μετά από μήνυση που κατέθεσε το ανήλικο παιδί μαζί με τον πατέρα του στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το επεισόδιο συνέβη έξω από το γυμνάσιο της Θουρίας λίγο μετά το τέλος του σχολείου. Οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας από 14 έως και 16 ετών, επιτέθηκαν σε έναν άλλο μαθητή, χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος της επίθεσης. Όταν ένας 16χρονος μαθητής επενέβη για να υπερασπιστεί τον συμμαθητή του, οι τέσσερις ανήλικοι του επιτέθηκαν με την υποστήριξη ενός μεγαλύτερου εξωσχολικού.

Οι Αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τους νεαρούς Ρομά, όλους μαθητές του γυμνασίου Θουρίας, συγκεκριμένα έναν 14χρονο, έναν 16χρονο και δυο 15χρονους. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δυο μητέρες, 36 και 41 ετών, για παραμέληση εποπτείας τους.

Ο 16χρονος μαθητής που έπεσε θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες λόγω εκδορών και μωλώπων στο πρόσωπο του.

Στο σχολείο επικρατεί αναβρασμός, καθώς οι γονείς απαιτούν από τις διοικήσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου της περιοχής να λάβουν άμεσα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια των μαθητών πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί περαιτέρω.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis