home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η ανάδειξη του δικτύου ορεινών μονοπατιών στον Ταΰγετο και ο «Οδηγός Καλού Επισκέπτη»

Διαδικτυακή εκδήλωση από την Ελληνική Εταιρεία Οικοτουρισμού: «Φύλακες της Φύσης, Ανάδειξη και αποκατάσταση μονοπατιών στη Δυτική Μάνη – Ταΰγετος»
Ταϋγετος

H Ελληνική Εταιρεία Οικοτουρισμού διοργανώνει Διαδικτυακή Εκδήλωση την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Έργου «Φύλακες της Φύσης: Ανάδειξη και αποκατάσταση μονοπατιών στη Δυτική Μάνη – Ταΰγετος».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν το δίγλωσσο φυλλάδιο για την ανάδειξη του δικτύου ορεινών μονοπατιών στον Ταΰγετο Δυτικής Μάνης και ο «Οδηγός Καλού Επισκέπτη» για τα ορεινά οικοσυστήματα που πραγματοποιήθηκε στα ελληνικά και αγγλικά στο πλαίσιο του Έργου «Φύλακες της Φύσης: Ανάδειξη και αποκατάσταση μονοπατιών στη Δυτική Μάνη – Ταΰγετος». Το Έργο υλοποιήθηκε με δωρεά από το Ίδρυμα, Costas M. Lemos Foundation στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης” που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • Καλωσόρισμα από την Φούλη Παπαγεωργίου, Πρόεδρο ΕΛΕΤΟΙΚ
  • 6:10-6:30, Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έργου «Φύλακες της Φύσης: Ανάδειξη και αποκατάσταση μονοπατιών στη Δυτική Μάνη – Ταΰγετος» – Φρόσω Δημητρακοπούλου-αντιπρόεδρος, Κώστας Τενεκετζής – γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Οικοτουρισμού
  • 6:30-8:00, Ανοιχτή συζήτηση συμμετεχόντων (Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή είναι πολύ σημαντική)
  • Για να συμμετέχετε στη συνάντηση δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο. Μετά την εγγραφή θα λάβετε τα στοιχεία της σύνδεσης.
  • https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkcOCpqjwrEt0s4ByMlUsgGj9DEOFp4SEs

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία στο email, [email protected] ή τηλεφωνικά στο 6946531770.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis