home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λιμάνι Ναυπλίου: Μάχη με τον βοριά για να μην συνθλιβεί το σκάφος από το φορτηγό που παρασύρθηκε (Video)

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες να σωθεί το τουριστικό σκάφος που είχε απειληθεί από το μεγάλο φορτηγό πλοίο
Σκάφος στο λιμάνι Ναυπλίου (1)

Την ώρα που ο δυνατός βοριάς έσπρωχνε το μεγάλο φορτηγό πλοίο προς την προβλήτα του λιμανιού του Ναυπλίου και απειλούσε να συνθλίψει τα σκάφη που ήταν δεμένα εκεί, αγωνιώδεις ήταν οι προσπάθειες του καπετάνιου και του προσωπικού ενός τουριστικού σκάφους, που πάλευαν με τα ρεύματα από τους θυελλώδεις ανέμους, για να το σώσουν.

Σκάφος στο λιμάνι Ναυπλίου (3)
ΦΩΤΟ: anagnostis
Σκάφος στο λιμάνι Ναυπλίου (2)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Όση ώρα ο δυνατός αέρας έσπρωχνε το φορτηγό πλοίο απειλητικά προς τα μικρότερα σκάφη που ήταν δεμένα στο λιμάνι, οι υπεύθυνοι του τουριστικού σκάφους που βρισκόταν στην πλώρη του φορτηγού, προσπαθούσαν να το απομακρύνουν. Λύνουν με προσοχή τους κάβους και με τη βοήθεια των μηχανών, μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες καταφέρνουν να το απομακρύνουν.

Σκάφος στο λιμάνι Ναυπλίου (1)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Την ίδια ώρα από έξω ο κόσμος και οι λιμενικοί παρακολουθούν στο Ναύπλιο, τις αγωνιώδεις προσπάθειες, χωρίς να μπορούν να βοηθήσουν. Τα κύματα και ο δυνατός βοριάς δυσκολεύουν το τουριστικό σκάφος να απομακρυνθεί, ωστόσο ο καπετάνιος σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο προσωπικό κάνοντας χειρουργικές κινήσεις και χειρισμούς καταφέρνει να σώσει το σκάφος και να μην συνθλιβεί από το φορτηγό πλοίο που έσπρωχνε ο αέρας απειλητικά εναντίον του.

Video: Η μάχη με τον βοριά

Παρακολουθήστε το video με την μάχη που δίνει το προσωπικό του τουριστικού σκάφους με τον δυνατό βοριά για να το απομακρύνει από την πλώρη του φορτηγού πλοίου που είχε παρασυρθεί και απειλούσε να συνθλίψει τα μικρότερα σκάφη που ήταν δεμένα στην προβλήτα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης όταν το φορτηγό πλοίο επιχείρησε να βγει από το λιμάνι του Ναυπλίου και παρασύρθηκε από τον δυνατό βοριά πέφτοντας πάνω σε μικρότερα σκάφη που ήταν δεμένα στην προβλήτα. Εφιαλτικές στιγμές στο λιμάνι του Ναυπλίου το βράδυ της Τρίτης με τους ιδιοκτήτες των μικρότερων σκαφών να προσπαθούν να σώσουν την περιουσία τους.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis