home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημήτρης Ορφανός: Σημαντικός ο ρόλος της αστυνομίας στο αίσθημα ασφάλειας του πολίτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Ορφανό πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Ορφανό πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Ορφανό, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι  υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, αλλά και οι ελλείψεις που παρουσιάζονται σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Από την πλευρά του ο κ. Ορφανός, τους ευχαρίστησε για τη συνάντηση που είχαν αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ασφάλεια του πολίτη και την αστυνόμευση του δήμου, παρά την σημαντική έλλειψη προσωπικού.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε πρόθυμος να εξετάσει και να δει όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, τονίζοντας παράλληλα, ότι προσβλέπει στην καλή συνεργασία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis