home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Σοφοκλής Πουλής από το Ναύπλιο που διεκδικεί τον τίτλο του MasterChef 2024

Για να τον Σοφοκλή η κατάκτηση του τροπαίου του MasterChef είναι το κερασάκι στην τούρτα, πρωταρχικός του στόχος είναι να καταφέρει να απολαύσει «όλο το γλυκό»
Σοφοκλής Πούλης

Ο 30χρονος Σοφοκλής από το Ναύπλιο αγάπησε τη μαγειρική ως ένα μέσο για να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και την αντιμετωπίζει με ταπεινότητα και αφοσίωση. Αν και κάποιοι συνάδελφοί του στις κουζίνες τον αποκαλούν «καραφλοδαίμονα», ο ίδιος προσπαθεί να μένει πάντα ψύχραιμος και ήρεμος, όταν μαγειρεύει.

Η συνεργασία του με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι (MasterChef 5) στάθηκε η αφορμή για να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 2024 και να δοκιμάσει τα μαγειρικά του όρια.

Ο Σοφοκλής Πουλής είναι ένας από τους 24 παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο των 70.000€.

Σοφοκλής master chef 1

Η οντισιόν

O μάγειρας επέλεξε ένα vegeterian πιάτο, παρότι δεν είναι ο ίδιος vegetarian. Ο άλλος ήταν ο Χρήστος από τη Χαλκιδική που μαγείρεψε φιλέτο σκορπίνας.

Εμφανισιακά και τα δύο πιάτα άρεσαν και στους τρεις κριτές, όπως και γευστικά με τη «μονομαχία» να κρίνεται στις λεπτομέρειες. «Είστε δύο μάγειρες που ήρθαν με πολύ καλές ιδέες, χαμηλών τόνων, συγκεκριμένοι, καθαροί… εμένα μου κάνει πολύ αυτό», σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Το πιάτο που… πέρασε στον πόντο ήταν αυτό του Σοφοκλή με τον Χρήστο να φοράει στον συμπαίκτη του την ποδιά. «Χρήστο παίρνεις την ποδιά και τη φοράς στον Σοφοκλή», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Δεν είναι άβολο, γιατί Σοφοκλή παίρνεις άλλη μια ποδιά και τη βάζεις στον Χρήστο. Έχουμε μπροστά μας δύο καταπληκτικούς μάγειρες, δύο ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε την ίδια γλώσσα, που χρειαζόμαστε στον διαγωνισμό. Συγχαρητήρια και στους δύο», πρόσθεσε ο σεφ και κριτής.

Για να τον Σοφοκλή η κατάκτηση του τροπαίου του MasterChef είναι το κερασάκι στην τούρτα, πρωταρχικός του στόχος είναι να καταφέρει να απολαύσει «όλο το γλυκό»!

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis