home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Six Senses Porto Heli: Μπαίνουν εργοτάξια για πολυτελές ξενοδοχειακό project στην Αργολίδα

Με την έγκριση της Τεχνικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΤΕΠΕΜ) από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το έργο παίρνει πράσινο φως για την εγκατάσταση εργοταξίων

Στα πλαίσια μιας σημαντικής τουριστικής επένδυσης, το Six Senses Porto Heli, ένα νέο πολυτελές ξενοδοχειακό project, ετοιμάζεται να αναδείξει την Αργολίδα και συγκεκριμένα την Ερμιονίδα ως τουριστικό προορισμό υψηλής κατηγορίας.

Με την έγκριση της Τεχνικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΤΕΠΕΜ) από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το έργο παίρνει πράσινο φως για την εγκατάσταση εργοταξίων στην εκτεταμένη έκταση.

H επένδυση αφορά το νέο 5άστερο ξενοδοχειακό project της κυπριακών συμφερόντων εταιρείας Utherton Ltd, με φορέα διαχείρισης την εταιρεία Zoniro, στην Ερμιόνη και συγκεκριμένα στη θέση Κουβέρτα – Πέρλε – Μπουρλότο. Στην ίδια έκταση βρισκόταν το παλιό ξενοδοχείο Costa Perla, δυναμικότητας 362 κλινών το οποίο ξεκίνησε το 1973 και λειτούργησε ως ξενοδοχείο 3 αστέρων έως το 2009.

Το νέο Six Senses Porto Heli αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το 2026.

Τι θα περιλαμβάνει το νέο τουριστικό κατάλυμα

Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 60 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους, καθώς και μια ξεχωριστή βίλα με τρία υπνοδωμάτια.

Επίσης, θα κατασκευασθούν 10 branded villas 5 έως 8 υπνοδωματίων, οι οποίες θα διατεθούν προς πώληση.

Εκτός από τους χώρους διαμονής, το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο, μπαρ, υπαίθριους χώρους εκδηλώσεων καθώς και ένα ελληνικό καφενείο βασισμένο στην παράδοση της χώρας.

Στις παροχές του Six Senses Porto Heli θα προστεθούν και 8 αίθουσες περιποίησης, υπαίθριο γυμναστήριο, μπουτίκ και concept store.

Επιπλέον θα υπάρχει προβλήτας για τα σκάφη των πελατών, παραθαλάσσια εστιατόρια, καθώς και υποδομές για θαλάσσια σπορ.

Συνολικά το συγκρότημα θα έχει έκταση 1.600 τ.μ..

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis