home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κανένας δεν αναλαμβάνει την «καυτή πατάτα» του Γηροκομείου Ναυπλίου

Αναβλήθηκε η απόφαση για το διοικητικό συμβούλιο του Οίκου ευγηρίας Μαρίας Ράδου
Γηροκομείο Ναυπλίου

Κανένας δεν αναλαμβάνει μέχρι στιγμής την «καυτή πατάτα» της προεδρίας του καταχρεωμένου Γηροκομείου Ναυπλίου. Αυτό φάνηκε από τα λεγόμενα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βαγγέλη Λαμπρόπουλου, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο είχε κληθεί να ψηφήσει την πρόταση του δημάρχου για το διοικητικό συμβούλιο του γηροκομείου.

Όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος «γι΄ αυτό το θέμα ζητούμε την αναβολή για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Πρέπει να γίνει άμεσα και αυτό, αλλά δυστυχώς ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι».

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ναυπλιέων αναφερόμενος στο κοινοφελές ίδρυμα «Οίκος ευγηρίας Μαρίας Ράδου» είπε: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο βασανισμένο είναι το γηροκομείο της πόλης μας. Ξέρουμε όλοι ότι ο εκάστοτε πρόεδρος βαρύνεται με τα χρέη της επιχείρησης – είναι εκ της συστατικής πράξεως αυτό -, με αποτέλεσμα όσοι έχουν αναλάβει να έχουν σοβαρότατα προβλήματα και απέναντι στη δικαιοσύνη, αλλά και γενικά με την ίδια τους την περιουσία».

Μάλιστα ο κος Λαμπρόπουλος έκανε ένα βήμα παραπέρα, αναφερόμενος στη γνωστή ιστορία με τα χρέη του γηροκομείου στο Ναύπλιο, που είχαν βαρύνει τον πρώην δήμαρχο Παναγιώτη Αναγνωσταρά και νυν γενικό γραμματέα του δήμου: «Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο κος Αναγνωσταράς παρότι ήταν για πάρα πολύ λίγο, χρεώθηκε 69.000 ευρώ από την προσωπική του περιουσία».

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου, στην επόμενη συνεδρίαση θα υπάρξει εισήγηση σχετικά με την θέση του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis