home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Δυσθεώρητο χρέος 69.000 € του Γηροκομείου στον ΕΦΚΑ καταλογίστηκε στον Αναγνωσταρά

Ο πρώην δήμαρχος δηλώνει ότι: «Θα το πληρώσω και αυτό αφού ο Κωστούρος αποφάσισε να κάνει στάση πληρωμών»

Δυσθεώρητο χρέος 69.000 € καταλογίστηκε στον πρώην δήμαρχο Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά για οφειλές του Γηροκομείου Ναυπλίου στον ΕΦΚΑ. Ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος με δήλωσή του αναφέρει ότι ήδη έχουν παρακρατηθεί από τον ίδιο 42.000 € και θα πρέπει να πληρώσει άλλα 27.000 €. Το χρέος καταλογίστηκε στον κο Αναγνωσταρά για την δίμηνη θητεία του ως προέδρου του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Ο πρώην δήμαρχος Ναυπλιέων σε δήλωσή του αναφέρει: «Έμεινα ως δήμαρχος δύο μήνες και κάτι πρόεδρος του Γηροκομείου Ναυπλίου με τα γνωστά οικονομικά του προβλήματα με μισθοδοσίες και ΕΦΚΑ το 2011. Μου καταλογίστηκαν προσωπικά 69.000 € για αυτούς τους δύο μήνες. Από το 2011 δεν έχει πληρωθεί τίποτα».

Προσθέτει δε ότι: «Μου παρακρατήθηκαν 42.000 € και θα πρέπει να πληρώσω άλλα 27.000 € για να ξεχρεώσω το ΕΦΚΑ από την θητεία μου αυτούς τους δύο και κάτι μήνες. Θα το πληρώσω και αυτό, αφού ο Κωστούρος αποφάσισε να κάνει στάση πληρωμών».

Επισημαίνει μάλιστα ότι «Οι οφειλές από την θητεία του προηγούμενου από εμένα προέδρου στο γηροκομείο Ναυπλίου έχουν εξοφληθεί. Απλά  οι πληρωμές σταμάτησαν στην θητεία μου τον Μάρτιο του 2011».

Παναγιώτης Αναγνωσταράς

Δεν τον άκουσε ο Κωστούρος

Ο κος Αναγνωσταράς κατηγορεί επίσης τον νυν δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο ότι δεν ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα αυτό που είχε δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του πρώην δημάρχου.

Και προσθέτει ο κος Αναγνωσταράς: «Όμως όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που έγινε δήμαρχος μέσα από τον συνδυασμό μου και του ζητάς συνάντηση για ένα σοβαρό θέμα που σε απασχολεί και έχει να κάνει με εκκρεμότητα οικονομική που προέκυψε κατά την θητεία μας, εμένα ως δημάρχου κ αυτού ως δημοτικού μου συμβούλου και δεν δέχεται να σε συναντήσει στο δημαρχείο, τότε κατανοείς πολλά για τον χαρακτήρα του».

Και διευκρινίζει: «Τι ήθελα να του ζητήσω; Να κάνει ρύθμιση για να μειωθεί το χρέος που με βαραίνει πλέον προσωπικά. Δεν με δέχτηκε ούτε για να ακούσει το πρόβλημα μου». Αναρωτιέται τέλος ο πρώην δήμαρχος Ναυπλιέων: «Για να με εκδικηθεί, να με καταστρέψει; Ούτε το πρώτο θα συμβεί, ούτε το δεύτερο. Έχω μάθει στην ζωή μου να παλεύω και όταν έχω πολλά και όταν έχω λίγα. Εύχομαι να πληρώσει τις οφειλές των επόμενων προέδρων και το προσωπικό. Εγώ μπορώ και μόνος μου Δήμαρχε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis