home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η γλώσσα προγραμματισμού Python στα σχολεία της Αργολίδας

Σ ένα σεμινάριο 18 ωρών διάφορα σχολεία της Π.Ε Αργολίδας γνώρισαν την γλώσσα προγραμματισμού
υπολογιστής

Τα μυστικά της γλώσσας προγραμματισμού Python διερευνήθηκαν σε ένα συναρπαστικό σεμινάριο που οργανώθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια μέσου του Υπευθύνου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (Υ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) Κου Παταρίδη Γεωργίου στο εργαστήριο πληροφορικής του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Κου Ξηνταρόπουλου Φώτη .

Στο σεμινάριο διαρκείας 18 ωρών που έγινε από 27/12/2023 έως και 5/1/2024 οι 17 μαθητές/τριες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από διάφορα σχολεία της Π.Ε Αργολίδας , ανακάλυψαν τον ευρύ κόσμο του προγραμματισμού και τη δημιουργική δύναμη της Python.

alex chumak zguburggmdy unsplash

Τα μαθήματα κάλυψαν θέματα όπως οι βασικές δομές δεδομένων , οι συναρτήσεις, οι εντολές ελέγχου, και άλλες προγραμματιστικές αρχές . 

Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πρακτικές ασκήσεις , ενισχύοντας έτσι τις δεξιότητές τους.

chris ried ieic5tq8ymk unsplash

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την πρωτοποριακή αυτή εκπαιδευτική πρωτοβουλία και το πώς ενισχύει τις δεξιότητές τους στον τομέα της τεχνολογίας . Το σεμινάριο αποδεικνύει ότι η εκμάθηση της Python μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα και προσιτή για όλους, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στο χώρο του προγραμματισμού .

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis