home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίσκεψη μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο Δημαρχείο

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στο πλαίσιο του προγράμματος γνωριμίας τους με τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Επίσκεψη μαθητών 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο Δημαρχείο 1

Τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου υποδέχτηκε σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου της πόλης, ο αναπληρωτής του Δημάρχου Ναυπλιέων, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Φραγκιουδάκης.

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Αναγνωσταράς, καλωσόρισαν τους μαθητές, οι οποίοι συνοδεύονταν από τις καθηγήτριες της τάξης, την κοινωνιολόγο Σταυρούλα Τσίρμπα και τη μαθηματικό Ιωάννα Ορφανού στο πλαίσιο του προγράμματος γνωριμίας των μαθητών με τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Επίσκεψη μαθητών 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο Δημαρχείο
ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων

Ακολούθησε ξενάγηση των μαθητών στην αίθουσα συσκέψεων και στο γραφείο του Δημάρχου. Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή του Αντιδημάρχου προς τους μαθητές να κατακτήσουν τις κορυφές που έχουν θέσει ως στόχο, βαδίζοντας τον δρόμο που εκείνοι επιθυμούν.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis