home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Συγκέντρωση ενάντια στην ίδρυση των μη κρατικών-ιδιωτικών Πανεπιστημίων

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου
Συγκέντρωση Ναύπλιο Τέμπη (4)

«Το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών-ιδιωτικών Πανεπιστημίων δεν λύνει κανένα από τα μεγάλα προβλήματατης εκπαίδευσης, που ταλανίζουν χρόνια χιλιάδες μαθητές και εμάς τους γονείς τους», τονίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου.

Καλεί όλους τους συλλόγους γονέων να πάρουν αποφάσεις και μαζί με τα παιδιά μας να συμμετέχουν μαζικά την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 στις 17:00 στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Ο Σύλλογος συνεχίζει λέγοντας πως «δεν λύνει το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης, των ελλείψεων σε προσωπικό, της ανεπάρκειας των υποδομών και ένα σωρό άλλες δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωποι παιδιά και γονείς μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Αυτό που το νέο νομοσχέδιο θα πετύχει είναι να μεγαλώσει την στρατιά των ανέργων, να ενισχυθεί η εμπορευματοποίηση της παιδείας!

Η πρόσβαση στην πανεπιστημιακή μόρφωση θα εξαρτάται ακόμα περισσότερο από το πορτοφόλι κάθε οικογένειας, ενώ κάποιοι λίγοι, που αντέχει η τσέπη τους, θα αγοράζουν πτυχία εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Για εμάς πρόοδος είναι η ενίσχυση και η αναβάθμιση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας!

Αναχρονισμός είναι να σπουδάζει όποιος έχει χρήματα και οι υπόλοιποι ότι περισσεύει!

Εμείς οι γονείς ενώνουμε τη φωνή μας με τους φοιτητές, τους μαθητές, τους πανεπιστημιακούς, τους εκπαιδευτικούς μας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης!

Καλούμε όλους τους συλλόγους γονέων να πάρουν αποφάσεις και μαζί με τα παιδιά μας να συμμετέχουμε μαζικά την Πέμπτη 25/1/2024 στις 5:μμ στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis