home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα: Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να παραγγείλουν πετρέλαιο

Τι απαντά η παράταξη Κωστούρου για το πετρέλαιο στα σχολεία
Καλοριφέρ θέρμανση

Η παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα» απαντά στα όσα προανέφερε με δελτίο τύπου η δημοτική αρχή Ορφανού για το πετρέλαιο στα σχολεία. Όπως σημειώνει:

«Πάντα τα σχολεία, τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί είχαν την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής Κωστούρου και φυσικά ποτέ δεν έμειναν χωρίς πετρέλαιο , αν και οι συντηρήσεις και οι επισκευές ήταν καθημερινές και ασταμάτητες.

Σε ότι αφορά το πετρέλαιο μετά τις 11 Δεκεμβρίου 2023 εφοδιάστηκαν όσα σχολεία είχαν ζητήσει καύσιμα σύμφωνα με λίστα η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του γραφείου του Δημάρχου.

Οι σχολικές επιτροπές είναι σε όλους γνωστό ότι χρηματοδοτούνται από το κράτος και κάθε φορά που υπάρχει χρηματοδότηση καλύπτονται τα καύσιμα, προμηθευτές κλπ.

Οι χρηματοδοτήσεις πάντα δεν κάλυπταν στο ακέραιο τις ανάγκες , αφού τα σχολεία και όλα όσα χρειάζονταν ήταν πολλαπλάσια αυτών που θα μπορούσαν να καλυφθούν. Σε καμία περίπτωση, όμως , πιστεύουμε ότι είναι αυτονόητο από όλους δεν θα μπορούσαν να μείνουν ακάλυπτα τα σχολεία μας και οι ανάγκες τους .

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και μπαίνουμε γρήγορα στην ουσία απαντώντας στην ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων.

  1. Η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε μία ενεργή διετή! σύμβαση προμήθειας καυσίμων για τα σχολεία.
  2. Τα σχολικά συγκροτήματα είχαν με σειρά προτεραιότητας εφοδιαστεί με πετρέλαιο το τελευταίο δεκαήμερο της λειτουργίας τους το Δεκέμβριο 2023.
  3. Ο προμηθευτής πριν εφοδιάσει τα σχολεία είχε εξοφληθεί με το ποσό των 45.000€ περίπου. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να παραγγείλουν πετρέλαιο! Η σύμβαση των δύο ετών είναι η εγγύηση του συνεχούς και ανεμπόδιστου εφοδιασμού με καύσιμα των σχολικών μονάδων οι οποίες αποτελούσαν απόλυτη προτεραιότητα μας, με όποια οικονομική κατάσταση και να επικρατούσε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis