home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ηλεία: Πού εστιάζουν οι έρευνες για τον οδηγό που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες στο Πλουτοχώρι, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής
Ηλεία αυτοκίνητο χείμαρρος

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες στο Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην Ηλεία, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (15/1) από ορμητικά νερά χειμάρρου. Ήδη έχει βρεθεί νεκρή η σύντροφός του.

Οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, που διεξάγονται υπό αντίξοες συνθήκες καθώς στην περιοχή υπάρχουν τόνοι λάσπης, καλαμιές και φερτά υλικά επικεντρώνονται σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας. Επίσης, πραγματοποιούνται, τόσο προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού, όσο και στις εκβολές του, ώστε να εντοπίσουν τον 45χρονο αυτοκινητιστή.

Στην επιχείρηση, με επικεφαλής τον διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Ηλείας Βασίλη Σολδάτο, μετέχουν 42 άνδρες της ΠΥ, της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ Πάτρας, της ομάδας μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones), αλλά και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Οι πυροσβέστες εκτιμούν ότι μπορεί ο άνδρας να είναι κάπου θαμμένος. Εστιάζουν περισσότερο στο πρώτο χιλιόμετρο γιατί και το αυτοκίνητο βρέθηκε σε λιγότερο από 500 μέτρα και η γυναίκα εντοπίστηκε κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το όχημα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis