home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Την βασιλόπιτα έκοψε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου 2023, τέκνα μελών της Ένωσης.
Την βασιλόπιτα του 2024 έκοψε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ναυπλίου

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε με την αρμόζουσα λαμπρότητα, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Αργολίδας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε  στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ναυπλίου (ΛΑΦΝ) και σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα ο πρόεδρος κος Ιωαννίδης Γεώργιος και τα μέλη του ΔΣ Ναυπλίου υποδέχθηκαν τα μέλη και τις οικογένειές τους.

Η καθιερωμένη τελετή ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Αιδεσιμότατο Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα κο Κιντή  Παναγιώτη του ιερού μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου. 

Την βασιλόπιτα του 2024 έκοψε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ναυπλίου 2
ΦΩΤΟ: ΕΑΑΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποδιοικητής Υ.Δ.ΥΠ Ναυπλίου Ταγματάρχης (ΜΧ) κος Μπέκας Σπυρίδων , ο Διευθυντής ΛΑΦΝ Λοχαγός (ΜΧ) κος Κυριακόπουλος Χρήστος .ο Υπολιμενάρχης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου Υποπλοίαρχος (ΛΣ) κος Μουστακόπουλος Ιωάννης, ο κος Σελλής Χαράλαμπος εκπρόσωπος Δημοτικής Αρχής Δήμου Άργους, ο Πρόεδρος της ΣΕΑΝ Αργολίδας κος Χουντάλας Κων-νος και ο κος Μπούτος Βλάσης αδελφός του φονευθέντα Αντιστρατήγου Μπούτου Γεωργίου.

Την βασιλόπιτα του 2024 έκοψε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ναυπλίου 1
ΦΩΤΟ: ΕΑΑΣ
Την βασιλόπιτα του 2024 έκοψε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ναυπλίου 3
ΦΩΤΟ: ΕΑΑΣ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου 2023, τέκνα μελών της Ένωσης.

Τιμήθηκε επίσης, η αριστεύσασα απόφοιτος της Γ΄ Λυκείου 2023 του 1ου Λυκείου Ναυπλίου, με το βραβείο ¨ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ¨ της ΕΑΑΣ, που έχει θεσμοθετηθεί στην μνήμη του Ναυπλιώτη Αντιστρατήγου Μπούτου  Γεωργίου που τραυματίστηκε θανάσιμα στα γεγονότα της Κύπρου τον Ιούλιο 1974.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis