home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Α. Πουλάς: Λύστε τα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Πυροσβεστικό όχημα πυροσβεστική

Την επίλυση των προβλημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας όπως αναφέρονται σε σχετικό έγγραφο του Σωματείου Πυροσβεστών Αργολίδας – Αρκαδίας ζητά ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο του Σωματείου Πυροσβεστών Αργολίδας – Αρκαδίας με το οποίο ζητούν να επιλυθούν και να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα στο Νομό Αργολίδας.

Ειδικότερα, ζητούν την αναβάθμιση του Π.Κ. Κρανιδίου σε Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς επίσης και την μετατροπή του Εποχικού Κλιμακίου Νέας Επιδαύρου σε Μόνιμο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο λόγω αυξημένων επιχειρησιακών αναγκών σε αυτές τις περιοχές.

Επιπλέον, αναφέρονται στις μετακινήσεις προσωπικού που γίνονται κάθε χρόνο από την Αργολίδα σε άλλες περιοχές, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργολίδας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια και την ετοιμότητα σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιών αλλά και για τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει το υπάρχον προσωπικό.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis