home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φωνάζει το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας γιατί έμεινε εκτός ΔΕΥΑΚ

Με ανακοίνωση τους εκφράζουν την οργή τους για τον αποκλεισμό από τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης
Καλαμάτα

Ο πρόεδρος και ο γραμματέας, Σωτήρης Τσώνης και Παναγιώτης Μουλάς του Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας σε ανακοίνωση τους εκφράζουν την οργή τους για τον αποκλεισμό του από τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ.

Η ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Με μεγάλη έκπληξη, λύπη, οργή και αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι, στην χθεσινή στελέχωση συγκρότησης των νομικών προσώπων του Δήμου Καλαμάτας το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας για πρώτη φορά από συστάσεως της ΔΕΥΑΚ αποκλείστηκε από την σύνθεση του ΔΣ συμβουλίου της, δεν γνωρίζουμε τους λόγους και τίνος εισήγηση ήταν αυτή.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και καλούμε το Δήμαρχο Καλαμάτας, κύριο Αθανάσιο Βασιλόπουλο να ανακαλέσει την παραπάνω απόφαση και να αποκαταστήσει την νομιμότητα γιατί διαφορετικά θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας με κάθε νόμιμο μέσο. Το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί στα πλαίσια των συνεργασιών με τους φορείς της πόλης και του νομού, πάντα με γνώμονα το μέτρο, την μετριοπάθεια και τη λογική.

Πάγια θέση μας ήταν ότι όλα τα προβλήματα και σε τοπικό επίπεδο πρέπει να λύνονται στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου των φορέων και όχι στην λογική κατόπιν ενεργειών μου».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis