home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ιωάννα Λυτρίβη: Οι ευχαριστίες της νέας υφυπουργού στον Μητσοτάκη και η δέσμευση

Η ίδια σε μήνυμά της ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και δεσμεύεται να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της έδειξε.
Ιωάννα Λυτρίβη

Υφυπουργός Παιδείας ορκίστηκε η Ιωάννα Λυτρίβη με καταγωγή από την Κυνουρία. Θα αναλάβει την επαγγελματική εκπαίδευση, ενώ η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα επιστρέψουν ως αρμοδιότητα στην έτερη υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μάκρη.

Η ίδια σε μήνυμά της ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και δεσμεύεται να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της έδειξε.

«Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη τιμή να μου αναθέσει καθήκοντα Υφυπουργού Παιδείας, με τομέα ευθύνης την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. Δεσμεύομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του υπηρετώντας με φρόνηση τη στρατηγική επιλογή ποιοτικού μετασχηματισμού της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χώρα μας», σημειώνει η νέα υφυπουργός.

«Σε αυτό το κορυφαίο μεταρρυθμιστικό εγχείρημα, από κοινού με τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τη Ζέτα Μακή, εντάσσομαι με τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση που εμπνέει με το έργο της η Κυβέρνηση», καταλήγει η κα Λυτρίβη.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis