home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανοιχτά καταστήματα σε Ναύπλιο και Άργος παραμονή Πρωτοχρονιάς

Κλειστά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα τις δύο πρώτες μέρες του νέου έτους – Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, τράπεζες και πολυκαταστήματα
Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα εορταστικό ωράριο

Ανοιχτά θα είναι αύριο Κυριακή 31 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα σε Άργος και Ναύπλιο, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας στα πλαίσια του εορταστικού ωραρίου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά, τα καταστήματα των δύο μεγάλων πόλεων της Αργολίδας θα είναι ανοιχτά αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τις 11 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα για όσους δεν έχουν ακόμα φροντίσει να κάνουν τα εορταστικά τους ψώνια ή για αγορές της τελευταίας στιγμής. Την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024 και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα μαγαζιά θα είναι κλειστά.

Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, τράπεζες και πολυκαταστήματα

Σημειώνεται δε πως τα περισσότερα σούπερ μάρκετ αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους πως θα είναι κλειστά στις 2 Ιανουαρίου, ωστόσο ορισμένα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργήσουν από τις 8 π.μ μέχρι τις 9 μμ. Συνεπώς όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους την ημέρα αυτή θα πρέπει ενημερωθούν από τις ιστοσελίδες των σούπερ μάρκετ για το εάν θα λειτουργήσουν. Ενώ κανονικά λειτουργήσουν στις 2 Ιανουαρίου 2024 όλες οι τράπεζες, οι δημόσιες υπηρεσίες και τα ΕΛΤΑ καθώς δεν θεωρείται η ημέρα αυτή αργία.

Όσον αφορά το ωράριο λειτουργίας των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων επισημαίνεται πως σήμερα, Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 10 π.μ μέχρι 8 μμ , την Κυριακή από 11 π.μ έως 8 μμ ενώ την Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2024 θα είναι κλειστά. Ενώ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου ορισμένα θα λειτουργήσουν 10 π.μ μέχρι τις 9 μμ και κάποια θα παραμείνουν κλειστά. Για αυτό τον λόγο οι καταναλωτές καλό είναι επισκεφτούν την ιστοσελίδα των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων για το ωράριο λειτουργίας τους.

Το εορταστικό ωράριο σε Ναύπλιο και Άργος

Στο Ναύπλιο και το Άργος τα καταστήματα το Σάββατο θα είναι ανοιχτά έως τις 19:00 ενώ την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 19:00. Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Εορταστικό ωράριο Ναύπλιο
Εορταστικό ωράριο Άργος

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis