home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συγκλονιστικό Βίντεο: Απίστευτη επίθεση κοντά στα Διόδια του Αιγίου

Τρεις νεαροί επιχείρησαν να αρπάξουν γυναίκα στην Εθνική Οδό – Οι λεπτομέρειες του σοκαριστικού περιστατικού
Γυναίκα διόδια Αιγίου

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά στα διόδια του Ελαιώνα, στο Αίγιο, στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, καθώς τρεις νεαροί επιτέθηκαν σε μια γυναίκα επιχειρώντας να την αρπάξουν.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που τραβήχτηκε από έναν οδηγό φορτηγού, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, φαίνονται τρία νεαρά άτομα με κουκούλες που έχουν επιτεθεί σε μια γυναίκα και προσπαθούν να την βάλουν με τη βία στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Η απόπειρα αρπαγής

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα αντιστέκεται και φωνάζει, ενώ ο ένας την τραβά από τα χέρια, ο άλλος προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια. Ο τρίτος νεαρός κρατάει την πόρτα ανοιχτή ώστε να καταφέρουν να την βάλουν μέσα με το ζόρι.

Η γυναίκα στην προσπάθειά της να αντισταθεί έχει ξεγυμνωθεί από τη μέση και πάνω. Τελικά δεν κατάφεραν να την βάλουν μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει έντρομη ουρλιάζοντας.

Στην συνέχεια οι τρεις άνθρωποι μπήκαν στο αυτοκίνητο και κινήθηκαν προς την ίδια κατεύθυνση που έτρεχε η γυναίκα.

Σύμφωνα με το Open, μπορεί να πρόκειται για κάποια απόπειρα αρπαγής μεταξύ Ρομά της περιοχής, ενώ το περιστατικό ερευνά η αστυνομία Αιγίου.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis