home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημήτρης Πτωχός: «Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο προσκήνιο με νέο Περιφερειάρχη – Τι είπε ο Πτωχός κατά την ορκωμοσία του στην Τρίπολη
Ορκωμοσία Πτωχού Τρίπολη (11)

Την Παρασκευή, στις 22 Δεκεμβρίου, η Πελοπόννησος έζησε ένα σημαντικό γεγονός, με την τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχού, και του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, κατακλύζοντας τον χώρο με επίσημους προσκεκλημένους και αγαπημένα πρόσωπα της περιοχής.

Εκφράζοντας τις ευχές του, ο Δημήτρης Πτωχός δεσμεύτηκε να υλοποιήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις του, ενώ αναφέρθηκε θετικά στη συνεργασία του με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, και πολλοί άλλοι υπουργοί, βουλευτές και δήμαρχοι.

Ο Δ. Πτωχός, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στους νέους στόχους της περιφερειακής αρχής, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Πελοπόννησος θα γίνει πρότυπο ανάπτυξης. Η εκδήλωση έκλεισε με τον νέο περιφερειάρχη να υπογράφει το πρακτικό της ορκωμοσίας, που σηματοδοτεί την ανάληψη των καθηκόντων του από 1-1-2024.

«Δεν είπαμε μεγάλα λόγια και στόχος μας είναι να γίνει η περιφέρειά μας πρότυπο και αυτό θα γίνει πάντα με συνεργασία όλων, αφού τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε απαιτούν όραμα, τόλμη και νέες δυνάμεις. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας», επισήμανε.

Ο κος Πτωχός μίλησε για τους νέους στόχους της νέας περιφερειακής αρχής τονίζοντας ότι η Πελοπόννησος θα πάει Μπροστά και ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή.

«Μαζί μπορούμε να πετύχουμε θαύματα»

Η νέα περιφερειακή αρχή στην Πελοπόννησο φαίνεται να ξεκινά δυναμικά, με τον Πτωχό να υπόσχεται συνεργασία και αφοσίωση για την ανάπτυξη της περιοχής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis