home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

1ο Βραβείο για τις «Φρουτοπεριπέτειες» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Οι φοιτητές του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας συμμετείχαν στο φοιτητικό διαγωνισμό με θέμα «Επιτραπέζιο Παιχνίδι»
Βραβείο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Tο 1ο Βραβείο κέρδισαν οι τριτοετείς φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ιωάννης Τσαμίλης και Δανάη Ρουμπιέ, στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως 10 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι φοιτητές συμμετείχαν στο φοιτητικό διαγωνισμό με θέμα «Επιτραπέζιο Παιχνίδι» που αφορούσε στην υλοποίηση ενός προσχεδίου για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που να εκπαιδεύει διατροφικά παιδιά σχολικής ηλικίας (8-12 ετών), κερδίζοντας με το επιτραπέζιο «Φρουτοπεριπέτειες», ένα παιχνίδι καρτών με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Το παιχνίδι «Φρουτοπεριπέτειες»

Στόχος του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να αποκτήσει 3 κάρτες φρούτων από την τράπουλα μέσω βοηθητικών καρτών που του επιτρέπουν να τραβήξει, να ανταλλάξει και να συγκεντρώσει κάρτες από την τράπουλα καθώς και από άλλους παίκτες. Οι κάρτες συνοδεύονται από ένα σκίτσο και μια διατροφική συμβουλή με χιουμοριστικό σχολιασμό, με στόχο την ορθή διατροφική εκπαίδευση μέσω ενός ευχάριστου και συναρπαστικού πλαισίου.

Επιπλέον, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τις διαφορετικές ομάδες τροφίμων καθώς και με τα τρόφιμα που ανήκουν σε κάθε κατηγορία μέσω καρτών που μπορούν να συνδυάσουν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis