home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ράβε ξήλωνε στο Μαλαντρένι: Οργισμένος ο Καμπόσος με αυτόν που εξαφάνισε την ταμπέλα

Η προσωπική δωρεά στην εκκλησία και η επιγραφή που έκανε φτερά
Ταμπέλα Μαλαντρένι Καμπόσος (4)

Μία ακατανόητη ενέργεια έλαβε χώρα στο Μαλαντρένι, καθώς η ταμπέλα που είχε τοποθετήσει ο απερχόμενος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που αναφερόταν σε δωρεά που έκανε ο ίδιος, με δικά του έξοδα, σε εκκλησία του χωριού, έκανε φτερά.

Η αρχική πινακίδα που είχε τοποθετηθεί στον μαντρότοιχο του παρεκκλησίου του Αγίου Διονυσίου το οποίο πανηγυρίζει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ανέγραφε:

«Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜ. Π. ΚΑΜΠΟΣΟΥ (ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ) ΕΤΟΣ 2023».

Αυτή την ταμπέλα κάποιος την έσπασε και την έκλεψε, προκαλώντας την οργή του Δημήτρη Καμπόσου.

Ταμπέλα Μαλαντρένι Καμπόσος (5)

«Ουτε τα ζώα δεν συμπεριφέρονται έτσι»

Όπως σημειώνει ο Δημήτρης Καμπόσος:

«Ούτε τα ζώα δεν συμπεριφέροντα έτσι. Τον Ιούνιο μήνα με ενημέρωσε ο πρόεδρος από το Μαλανδρένι ότι ο μικρός ναός του Αγίου Διονυσίου (αυτός που βλέπετε), θέλει πόρτες, στεγάνωση η οροφή γιατί τρέχουν μέσα νερά, και να τσιμεντωθεί ο χώρος έξω από το ναό. Επειδή ο δήμος δεν μπορεί (δεν επιτρέπεται) να δίνει χρήματα σε εκκλησίες.

Ρώτησα πόσο κοστίζουν αυτά όλα να γίνουν και επειδή δεν ήταν πολλά (φιλικές τιμές μου έκαναν όλοι -μόνο τα υλικά) ανέλαβα και τα πλήρωσα από δικά μου. Υπέρ υγείας του επί πολλά χρόνια φίλου μου Διονυσίου Χατζηδάκη βουλευτή, πρώην δημάρχου Παλ. Φαλήρου ο οποίος πρόσφατα είχε περάσει καρκίνο.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί χθες το βράδυ έσπασαν και έκλεψαν την ταμπέλα. Τόσο μίσος και κακία; (όλοι στο χωριό έχουν καταλάβει και μου το είπαν ποιον υποψιάζονται ότι το έχει κάνει … κρίμα)».

Μετά την αποκαθήλωση της αρχικής ταμπέλας, ο Δημήτρης Καμπόσος παρήγγειλε να φτιαχτεί άλλη επιγραφή, με το ίδιο περιεχόμενο, η οποία τοποθετήθηκε σε άλλο σημείο, εντός του ναού, λίγες ώρες πριν από τον εσπερινό για την αυριανή γιορτή.

Ταμπέλα Μαλαντρένι Καμπόσος (1)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis