home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ημερίδα για φυσικές καταστροφές σε σχέση με τις δομές υγείας

Στόχος της ημερίδας είναι να αναλυθούν τα μέτρα πρόληψης με σκοπό να αποτραπούν παρόμοιες μελλοντικές καταστάσεις.
φορείο ασθενείς

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας με την υποστήριξη της 6ης ΥΠΕ, σας προσκαλεί στην Ημερίδα που οργανώνει με θέμα: «Η Συμβολή των Δομών Υγείας στα ακραία καιρικά φαινόμενα» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο Ξενοδοχείο Amalia, στο Ναύπλιο.

Το Γ.Ν. Αργολίδας, κατανοώντας την σημασία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, καταβάλλει προσπάθειες μέσα από τις εκπαιδευτικές δράσεις που διοργανώνει, να ενημερώνει τον πληθυσμό ευθύνης της σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας. Τα πρόσφατα γεγονότα του καλοκαιριού ανέδειξαν την ανάγκη πρόληψης και αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων καθώς και όλες εκείνες τις προκλήσεις που προκύπτουν από την κλιματολογική αλλαγή αλλά και τον ρόλο της διακυβέρνησης στην αντιμετώπιση αυτών.

Στόχος της ημερίδας είναι να αναλυθούν τα μέτρα πρόληψης με σκοπό να αποτραπούν παρόμοιες μελλοντικές καταστάσεις.

Η ημερίδα απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες Υγείας όσο και σε οποιοδήποτε άτομο που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις φυσικές καταστροφές και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.

Η παρουσία στην ημερίδα διακεκριμένων ομιλητών και εξειδικευμένων συναδέλφων διαφορετικών ειδικοτήτων από τον κλινικό χώρο αποσκοπεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων της κοινωνίας και οι ομιλίες να αποτελέσουν αφορμή ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ως εκ τούτου, η Διοικήτρια ΓΝ Αργολίδας και τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής της Ημερίδας προσκαλούν όλους τους πολίτες να παρευρεθούν και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη σημαντική ενημερωτική δραστηριότητα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis