home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εορταστικές Κάρτες στους Κρατούμενους από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής

Η Γενική ΓρΣτόχος ήταν να φωτίσει τις γιορτινές ημέρες των κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας μας.αμματεία Αντεγκληματικής πολιτικής σε συνεργασία με τον πολιτιστικό φορέα ART HUB Athens διοργάνωσε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι για την δημιουργία εορταστικών καρτών
Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής πολιτικής σε συνεργασία με τον πολιτιστικό φορέα ART HUB Athens διοργάνωσε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι για την δημιουργία εορταστικών καρτών. Στόχος ήταν να φωτίσει τις γιορτινές ημέρες των κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας μας.

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι “Art breaks the Walls” φιλοξένησε πληθώρα ευαισθητοποιημένων ανθρώπων που, με μεγάλη αφοσίωση και δημιουργικότητα, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν χαρά και ελπίδα στους κρατούμενους. Με την καθοδήγηση καλλιτεχνών και εθελοντών, οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την αγάπη τους μέσα από υπέροχες δημιουργίες, φτιάχνοτας εορταστικές κάρτες γεμάτες ελπίδα και ευχές.

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, έχοντας ως αρωγό τη δύναμη της τέχνης, η οποία συνδέει κόσμους, εκφράζει συναισθήματα και φέρνει ανθρώπους πιο  κοντά, ανεξαρτήτως των συνθηκών τους, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η ανθρωπιά και η ελπίδα μπορούν να διαπεράσουν και τα πιο απρόσβλητα τείχη, φέρνοντας τη χαρά σε κάθε γωνιά, δημιουργώντας γέφυρες, ενισχύοντας την κοινωνία, προσφέροντας παράλληλα το αίσθημα ενότητας ανάμεσα σε διαφορετικούς κόσμους.

Την δράση στήριξαν με την παρουσία του οι κκ. : Γιώργος Σταμάτης – Βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ., η Παυλίνα Καρασιώτου – Γενική Γραμματέας Δημοσιονομικής  Πολιτικής, ο Νάσος Μπαλέρμας, Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης, καθώς και η Νίκη Δανδόλου, Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα. Δήμητρα Λυγούρα δήλωσε: «Μέσα από την συγκεκριμένη δράση θέλουμε να δείξουμε μια διαφορετική οπτική των ενεργειών που γίνονται στην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και αφορούν την επανένταξη των έγκλειστων, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη αξιών όπως αυτές της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis